03 - 5523 6092 admin@denaihati.com

ADVERTORIAL DAN KERJASAMA

Berikutan penambahan bilangan pembaca di blog Denaihati Network, pelbagai syarikat telah mengiklankan produk atau servis mereka. Pelbagai bentuk pengiklanan disediakan seperti advertorial, banner, iklan berbaris, sebaran di media sosial seperti Facebook, Instagram, twitter dan Google+.

Blog Denaihati kini sedang berusaha dengan pelbagai cara yang lebih kreatif untuk meningkatkan trafik melebihi 2 juta sebulan.

Antara jenama yang pernah bekerjasama dengan Denaihati Network :

 

dh-anugerah

“Media sosial adalah sejenis media yang digunakan terus secara talian dengan membolehkan para pengguna dengan mudah untuk menyertai, berkongsi, dan mencipta isi meliputi blog, rangkaian sosial, wiki, forum dan dunia virtual. Blog, rangkaian sosial dan wiki merupakan bentuk media sosial yang paling umum digunakan oleh masyarakat di seluruh dunia”

— Wikipedia

Media Sosial dan Denaihati  Network

 

Media sosial merupakan satu perkara yang sangat penting pada hari ini. Bagi individu atau sesebuah syarikat yang ingin lebih dikenali, maju dan berjaya serta pergi lebih jauh, menggunakan media sosial adalah satu kemestian untuk mencapat matlamat tersebut.

Denaihati Network juga tidak ketinggalan menggunakan laman media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram, Google+ dan sebagainya untuk aktiviti – aktiviti promosi, pemasaran, networking dan lain-lain yang boleh memberikan kepentingan kepada syarikat serta blog.

logo-sosial-network


 

Trafik Pembaca

 

Bilangan pembaca blog Denaihati sentiasa meningkat dari masa ke semasa. Blog Denaihati kini sedang berusaha dengan pelbagai cara yang lebih kreatif untuk meningkatkan trafik melebihi 2 juta sebulan.